24 Haziran 2014 Salı

Kalbim Ege'de Kaldı..

Selamlar..Blogta hala sesimi duyan birileri var mı açıkçası bilmiyorum..Bir süredir buraya yazmak nedense bana saçma gözükür hale geldi.Yazmak çok güzel, anlatmak, içini dökmek.Ben sadece kendi kendime konuşuyor kendime anlatıyormuşum gibi hissettim. Ama yine buradayım eğer iyi gelecekse bu yazdıklarımı sadece kendim okurum kendimle paylaşmış olurum diye düşündüm.
Okul kapanalı yaklaşık 3 hafta oldu ve bunun belki de 10 günü evde oturmuşumdur sadece ama ben çok sıkıldım.Tatile gitme gibi bir lüksümde olmadığı için bir çare aradım ve o çareyi yine okulda buldum.Şu an düşündüm de benim kaderim okul çizgisinde mi sürüp gidecek acaba? :) Yaz okulundan ders alarak seneye Kpss illetine daha fazla zaman ayırabileceğimi düşündüm ayrıca okulda yaz dönemi çalışacak öğrenci kalmadığı için işe alınma ihtimalim de yüksek başvuracağım.
Yaz okulu ağustosun sonuna doğru bitiyor, eylül için Ege turuna katılma planları yapıyorum ancak bu planımda bana eşlik edebilecek sadece bir arkadaşım var o da gelmezse planlarım suya düşer ve ben çok üzülürüm. Eğer o tura katılabilirsem 1 hafta da olsa bana o kadar iyi gelecek ki en azından çok daha motivasyonlu bir şekilde başlayacağım çalışmaya.
Orada sesimi duyan birileri varsa bana şans dileyin olur mu bunu çok istiyorum çok..


2 yorum:

  1. varr sessini duyan dilerim gonlunce olurr herseyy boll sanslar :)

    YanıtlaSil