10 Mayıs 2014 Cumartesi

Aylar sonra.. :)
Geçen zamanı nasıl değerlendirmeliyim bilmiyorum. Verimli,verimsiz,güzel,yorucu,yıpratıcı..
Öncelikle tabi ki güzel olanlardan bahsetmek istiyorum.
Karadeniz turuna katıldım. :) Marmara Üniversitesi Gezi Kulübü kapsamında 5 günlük bir geziydi.Samsun,Ordu,Giresun,Trabzon,Rize,Gürcistan-Batum ve son olarak Safranboluyu gezerek İstanbul'a dönüş yaptık.Çok yorucu ama çok güzel oldu benim için. Karadeniz harika. İlk yurt dışı deneyimim oldu bu aynı zamanda. Otobüs yolcuğulumuz da oldukça keyifliydi.Hatırladıkça mutlu olduğum zamanlar..
Turun ertesi günü ise Tsm koro konserimiz vardı, onu da yaptık yine çok keyifli oldu küçücük konferans salonumuz doldu taştı. :)
Nasıl bir bünyem varsa bu sene bilmem kaçıncı grip oluşum, dinlenemediğim için atlatamadım bir türlü.Dönemin bitmesine 2 hafta kaldı sonra 4. sınıf.  İçim o kadar  huzursuz ki ne yapacağım okul bitince bilmiyorum.Kpss için nefret ede ede dershaneye yazıldım. Küçüklüğümden beri hangi marka hangi isim olursa olsun sevemedim dershaneleri bundan dolayı herhalde hala da kurtulamadım.
Şu geçen zamanlarımı telef edişim çok olmuştur, bıktım,usandım bitsin artık deyişim. Yine de artık demeyeceğim diye söz veremem kendime çünkü yorulduğum çok oluyor. Elimden geldiğince güzele odaklıyorum kendimi gelecek olan güzel olsun güzel gelsin diye.Şimdilik aklımdan geçenler bunlar, umarım arayı çok fazla açmam sağlıcakla kalın :)

1 yorum: