23 Ağustos 2013 Cuma

eğer istersen?

Eskiden bir sürü hayal kurardım ne çok heves ederdim her şeye.. ve bu heveslerim için çaba gösterir adımlar atardım. Gittikçe köreliyorum sanırım, heveslendiğim hiçbir şey olmamaya başladı.Ulaşmaya çalıştığım hayallerime ya uzanamıyorum ya da çok uzun zaman alıyor onlara kavuşmam. Mutlu edecek ufak bir şeyler olsa, yüzümü güldürecek, ulaşamadıklarıma değil sadece sahip olduklarıma odaklanmamı sağlayacak..Buna gerçekten çok ihtiyacım var.


Bu şarkının tınısı bana sadece hayalleriyle mutlu küçük bir kız olduğum zamanları hatırlattı..

2 yorum:

  1. Son zamanlarda artık hayallerimiz bile kirlendi tıpkı kirlenmiş çamaşırlar gibi insanlarda zamanla tüm güzellikleri kirlet-dikleri gibi hayallerimiz de zamanla köreldi eskidenmiş o kurulan güzel hayaller çocuklukta kaldı ne diyelim bu hale getirenler utansın diyeceğim ama onlarda utanma varsa tabi :) insanlar gibi hayaller de kirlendi artık bazen çocuk olmak o güzell hayallere dalmak daha güzeldi dilerim o kurduğun güzel hayallerin gerçek olur yeniden küçük hayallerle küçük mutluluklara yeniden dolsun ...huzurlu günler ....sessiz kaldım ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten zaman geçtikçe şu hayatta güzel olan ne varsa tükeniyor, dilerim elimizde kalanlarla mutlu bir ömür geçirebiliriz..çok teşekkür ederim :)

      Sil