7 Ağustos 2013 Çarşamba

beklemek gövde gösterisi zamanın*

O kadar boşluktayım ki şu sıralar..Sevinç,hüzün,heyecan hiçbiri yok hayatımda sanki.Yazlar iyi gelmiyor bana, önce özlüyorum sonraysa alışıyorum işte şu an olduğu gibi bomboş geçirilen vakitler çıkıyor ortaya..İstiyorum ki hayatımı dolduracak güzellikler çıksın karşıma, hep ama hep bekliyorum..

4 yorum:

  1. Beklemek işte geçen zamanlarının sancıları gibi beklemek her kapını çalan mutluluklar gibi sevinçler gibi bazen yalnızlık bazende sessizlik gibidir beklemekle zamanın arasında ki uçurumlar gibi .....sessiz kaldım ...




    Dilerim gönlünde ki tüm güzellikler kapını hiç beklemeden çalar Rabbım her şeyin hayırlısını versin yüzündeki tebessümler hiç solmasın ..huzurlu günler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin..çok teşekkür ederim bu güzel dualarınızı eksik etmediğiniz için tavsiyeleriniz,destekleriniz için çok sağolun.. :)

      Sil
  2. sarkinin bu yorumuna bayildim.

    ve hayat, zaten basli basina bosluklardan olusan bir yolculuk degil mi? insan dolu dolu geciyor yanilgisina dusuyor zaman zaman ancak, en dolu halinde bile kocaman bir hic'ligin icinde salinan birkac atom molekulunden fazlasi olamiyoruz. kucucuguz. minicigiz. aciziz.

    yine de, guzeliz.
    yine de, hayat guzel.
    yine de, variz!

    -guzel gecsin gunlerin.

    sevgi ile,
    luna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz hep baharız. :)

      çok teşekkür ederim luna, yorumlarını görmek güzel eksik etme olur mu, hoşçakal. :)

      Sil