24 Temmuz 2013 Çarşamba

minik canavarlarım benim:)

Bugün gönüllülüğün son günüydü, miniklerime farketmeden ne çok alışmışım eve geldiğimde içime ayrılığın hüznü çöküverdi.. Müzikti son dersimiz, ilk önce daha önce öğrendiğimiz şarkıları tekrarladık.
          'Kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor..'
                                                    Ellerim başımda başımın üstünde..'
'İyilik yap iyilik bul kim kazanmış kötülükten..'

Sonra onlara enstrüman resimlerinin olduğu bir boyama kağıdı dağıttık ve arka planda klasik müzik eşliğinde kendi orkestralarını gönüllerince boyamalarını istedik.Ve son olarak çoğunun bilmediği bir müzik aleti olan akordiyon sesini onlara dinlettik ve daha önce hazırlamış olduğumuz üzerinde timsah başı ve kuyruğu olan kağıtları dağıtarak boyamalarını istedik. Timsahın gövdesi ise kartondan yapılmış bir akordiyonu andırıyordu.Zorlu bir süreç sonunda akordiyonlarımızda çok güzel oldu.:)
Ne yazık ki çeşitli sebeplerden fotoğraf makinesini götüremediğim için telefondan bir iki fotoğraf almaya çalıştık şimdi onlardan buraya paylaşmak istiyorum.Umarım hepsinin çok ama çok güzel bir hayatı olur.. Hoşçakalın.. :)
 

4 yorum:

  1. çok güzel bir kare emeğine yüreğine sağlık öğretmenim dediğin gibi inşallah çok güzel bir gelecekleri ve hayatları olur yüzlerindeki tebessümler hiç eksik olmasın ... :)

    YanıtlaSil