9 Temmuz 2013 Salı

Gönüllüyüm :)

Merhaba dostlar. :) Ramazan ayının ilk iftarına saatler kala bir şeyler yazmak istedim.Uzun zamandır doğru dürüst yazamıyorum, kendim bile inanamıyorum ama oldukça yoğun bir yaz dönemindeyim. Yaz dediysem tatil falan sanmayın İstanbul'un birçok yönden gelişmemiş bir semtinde bulunan toplum merkezinde gönüllü öğretmenlik yapıyorum.Çocuk esirgeme kurumuna bağlı bir kurum burası ama gelen çocuklar o semtte oturan ailelerin gönderdiği çocuklar. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün yaş gruplarının dersine girdim şimdiye kadar. Tegv'in etkinliklerini yapıyoruz hep birlikte.Beni en zorlayan grup 3 ve 4. sınıflar oldu tam ara yaş olduğu için sanırım laf anlatmak çok zor oldu. 1 ve 2 ler o kadar tatlılar ki hepsi bebek gibi biraz ürkek oldukları için çok sesleri çıkmıyor.5 ve 6 larda artık biraz daha olgunlaşma evresindeler yalnız espriler,dalgalar havada uçuşuyor. :)  Okulun ilan panosunda görmüştük arkadaşımla bu işi iyi ki de başvurmuşuz. Şimdiye kadar mesleğimle ilgili yaptığım en güzel hareket oldu diyebilirim ve tabi ki inanılmaz bir deneyim. Haftaya fotoğraf makinesini götürmeyi düşünüyorum poz vermeyi çok seviyorlar. Burada da paylaşmaya çalışırım.Herkese hayırlı,huzurlu bir ramazan diliyorum. Hoşçakalın. :)

6 yorum:

  1. Canım gerçekten çok özlettin!
    Ben de tegv'de eğitim gönüllülüğü yapmıştım, çok güzel bir deneyimdi kutlarım seni de :)
    Fotoğrafları merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canımm :) bende çok özledim gerçekten buraya sık yazdığım ve dert yakındığım zamanlarda aslında ne kadar tasasızmışım şimdi farkediyorum..en kısa zamanda tekrar birşeyler paylaşacağım, çok iyi bak kendine :))

      Sil
  2. Ne mutlu size böyle güzel bir gönlü olmanınız o çocuklarlara hem sevginizi hem öğertici yanlarınızı ve sabırla onları dinlemek anlmak için böylesine güzel bir olaya vefisile olmanız ne kadar güzel sizin böyle daha nice güzel yürekler olması ne mutlu bizlere sevgiler saygılar öğretmenim:) huzurlu güzel ramazanlar dilerim merak bekliyoruz fotoğrafları ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ama çok teşekkür ederim, eminim sizde öylesiniz. :) umarım ufakta olsa katkıda bulunabiliyorumdur çocuklara,ülkemize..hoşçakalın :)

      Sil
  3. Hayırlı olsun çok iyi bir iş yapıyorsunuz hayatınızın her anında işinize yarayacak bu eğitimler emin olun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle olacağını düşünüyor ve umut ediyorum, çok teşekkürler Sayın Bolat :)

      Sil