6 Mayıs 2013 Pazartesi

Yardım istiyorum..

Çok sevdiğim değer verdiğim bir insan bana küstü. Suçlu olup olmadığım konusunda emin değilim çok fazla düşündüm ve kendime pay çıkartmaya çalıştım sanırım durumun karşılıklı olduğuna karar verdim. Ancak karşımdaki insan için suçu üstüme aldım ve özür diledim. Bazen karşıdaki insanı kaybetmemek için tavizler vermek gerekir, özür dilemek bu kadar zor olmamalı vs vs. bu şekilde avutuyorum kendimi. Sonuç ne olacak bilmiyorum onun cevabını bekliyorum şimdi umarım değer bu yaptığıma.. Yanlış mı yapmışım lütfen yardım edin..

7 yorum:

  1. Karşındaki insana bağlı diyeceğim de kaybetmemek için elinden geleni yapmışsın zaten.Bende hep senin gibi düşünür yaparım ama birde derim ki benim verdiğim değer kadar o da veriyorsa niye sadece ben kendimden taviz veriyorum?Pek yardımcı olmadı sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle düşünüyorum..
      Verdiğim bu taviz yeterli olmadı ne yazık ki benimle konuşmak istemiyor. Ne ara bu kadar incittik birbirimizi bilmiyorum, ona çok kızgınım ama onsuz her şey çok boş.Umarım her şey yoluna girer..
      Teşekkür ederim..

      Sil
  2. Yani sen bu durumu kendi açından anliz ederek yanlışlarını fark etmeye çalışman bile bir adımdır. Özür de dilemişsin, içinin rahatlaması için başka hiçbir şeye gerek yok. Sen yapılması gerekeni yapmışsın sıra ondadır. Ayrıca bu davranışına karşılık gelen tepki de bence çok önemli. Şöyle ki bu da onun karakterini ele verecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın..Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı benimle aslında aradaki problemleri konuşup çözmek isterdim ama tek başıma yapabileceğim bir şey değil bu ne yazık ki..
      çok teşekkür ederim yardımların için :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Bazen sadece hak ettiğimizin bu olup olmadığını sormamız yeterli kendimize. Cevabı bize her şeyi açıklayacaktır.

      Sil
  3. özür dilemek haksız olduğunu göstermez her zaman .. hatır gönül denen şeyleri akılda tutmalı hep. birde kendini suçlu hissetmezsin ilerde tavsiyem konuyu aç bi şekilde . iş olacağına varıyo en sonunda

    YanıtlaSil