24 Şubat 2013 Pazar

*hayat kısa..

Yazamıyorum yine ne zamandır..
Okul açılalı 2 hafta oldu. Geçen dönem ettiğim şikayetlerin hepsini geri alıyorum çünkü bu dönem bin beter çıktı. Sanatla içli dışlı bir ders programımız var. Hele ki dans tiyatrosu diye bir dert var ki başımda benim gibi çok da öz güven sahibi olmayan bir insan ne yapar bilemiyorum, çaresizim anlayacağınız. :) Güzel haber ise tsm korosuna başladım, dinlemek amaçlı gitmiştim ama kopamadım, çok sıcak bir ortam, şarkılar muhteşem. :)

Bahar geldi çattı yine , güzel bir dönem güzel bir bahar olsun lütfen..hoşçakalın.. :)

6 yorum:

  1. vicdan hoca mı giriyor yoksa dans tiyatrosuna koronun başında ercan bey mi var hala ahhh ahhh eski günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, vicdan hoca. :) ilk dönem sanat eğitimi dersimize girmişti bu dönem ise görsel sanatlar dersinde dans tiyatrosuyla yine başımızda.. :)
      koroda ayşen hoca var tanır mısın bilmem ama o da eskilerden :)

      Sil
    2. çıkaramadım onu ama vicdan hoca yı tanıyorum :)))))) lamba lamba lamba :) biliyo musun bende çok çekinirdim topluluk önünde olmaya ama dışa açılmak için çok iyi fırsat ve eğlence için tadını çıkarmak olsun bütün hedefin nacizhane :)) face de varsan görüşmek isterim sevgiler selamlar

      Sil
    3. zaten artık o başlardaki sıkılganlığım kalmadı topluluğa ayak uyduruyorum elimden geldiğince :)) face'de tugbagozde@windowslive.com şeklinde aratırsan bulabilirsin beni bende görüşmek isterim, hoşçakal :)

      Sil
  2. Yazmak bir alışkanlık bırakınca uzun süreli kaybetme riski var, aman diyeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısınız. :) bloga vakit ayıramıyorum ne zamandır, derslerden başımı bir kaldırabilsem :) en kısa zamanda yazıyorum. :))

      Sil