18 Kasım 2012 Pazar

Fuar Günlüğü

Yeni geldim fuardan.Çok yoruldum ama çok keyifli bir gündü. En çok vakit geçirdiğimiz stantlar yky ve uykusuz oldu. Bir sürü ayraç topladım yine koleksiyonuma katmak için. Ayrıca Uykusuzdan 2013 takvimi aldım o kadar hoşuma gitti ki ajanda olarak kullanırım ben onu ama aklım Fırat figürlü kupalarda da kaldı. :)
Arkadaşım Ahmet Ümit'e Sultanı Öldürmek kitabını imzalattı ben de Masal Masal İçinde kitabını alıp imzalatmak istiyordum ama bulamadım. :/ Ara stantlarda ki 2.el kitap satan sahaflardan 3 tane kitap aldım bende pek bilindik değil ama 2. el olması cezbetti. :) Kitapları gezdikten sonra sanat kısmında da epey vakit geçirdik. Kalabalıktan fotoğraf çekmeye fırsat bulamadım ne yazık ki.
Vakit bulabilirsem haftaya tekrar gitmek istiyorum. Ve herkesin gidip gezmesini tavsiye ediyorum. Her ne kadar kalabalık, uzak olması gibi sıkıntılarından yakınsak da böyle bir ortamı sene içerisinde sadece bir kere yaşayabilme imkanımız var ve kaçırmamak gerek. :)


7 yorum:

  1. ne güzel. gitmeli, gelsem de yeniden olsa da, toplanıp bikaç blogger birlikte gitsek. ^^

    sevgi ile,
    luna.

    YanıtlaSil
  2. harika fikir Luna, olur belki :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu hafta sonu orada olacağım, geçen ay sahaflar festivaline gitmiştim, yine oradalarmış çok sevindim :) Takvimin çok sevimli :) Luna'nın fikrine bayıldım, bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bende öyle :) Teşekkür ederim Dilara'cımm çok severek aldım takvimi, 2013 için şimdiden yeni umutlar biriktiriyorum. :))

      Sil
    2. iyi gezmeler dilemeyi unutmuşumm. :))

      Sil
  4. :D güle güle kullan tatlımm :)
    Ben de kısmetse Cuma gitmeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canımm, şimdiden iyi gezmeler sana da o zaman :))

      Sil