19 Eylül 2012 Çarşamba

life is beautiful.. :)

Şu zamanla bir türlü anlaşamadım gitti. 4 ay boyunca Eylül gelsin, okul açılsın dedim durdum neredeyse gün saydım. Şimdi de günlerin nasıl gelip geçtiğini anlayamıyorum. Çok yoğunluktan falan da değil. :)
Okulu çok özlemişim gerçekten. Yol konusunda yakınıyordum ama şimdilik o da gayet iyi, sinirlenmeden sakin sakin gidiyorum.
Ve bugün çok güzel birşey yaptım, gittim Bahem (Bakırköy Halk Eğitim Merkezi) 'de keman kursuna yazıldım tekrardan. Yaklaşık 2 senedir ara vermek zorunda kalmıştım kemana evde kendi çalışmalarım dışında. Yeniden ciddi bir şekilde ilgilenecek olmak çok heyecanlandırıyor beni. Bir de başarabilirsem resim kursuna yazılmayı düşünüyorum. Umarım olur o da..
Filmekimi başlıyor çok yakında bir de Beyoğlu'nda ki sahaf festivali, kesinlikle kaçmaz. Öyle işte, şimdilik malumatlarım bu kadar. :)


4 yorum:

  1. Keman çaldığını bilmiyordum, çok sevindim senin adına Gözde :) Bu arada Bakırköy'e o kadar yakın oturuyorum ki anlatamam :) Sahaf festivalini ben de merakla bekliyorum. Hayat bu yönleriyle gerçekten güzel, tabii şarkı da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Dilara :) Türk sanat müziği aşkımın başlıca sebebidir keman, küçüklüğümden beri çok sevdim. :)
      Kışın en güzel yanı bu bence yazın ara verilen herşey, bütün etkinlikler kaldığı yerden devam ediyor hele ki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsan. :)

      Sil
  2. bak çok özendim şimDi sana :) vaktim yok .bir müzik aleti çalabilmeyi çok isterdim org çalıyroum ama başlangıç seviyesinde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm :) kesinlikle tavsiye ediyorum insanı inanılmaz mutlu eden bir şey :)

      Sil