1 Ağustos 2012 Çarşamba

Bana lazım yeni yaşam alanı!

Yurda çıkmam gerekiyor dostlar..Okulun açılmasına 47 gün kaldı. Evet İstanbul'da yaşıyorum, İstanbul'da okuyorum ama her gün İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek beni tüketiyor. Normalde yolları severim, metrobüse bindiğimde hele de oturuyorsam hiç bitsin istemem o yol müziğimi dinler hayallere dalarım ama her zaman bu kadar toz pembe olmuyor ne yazık ki benim yolculuklarım. Misal bu sene Zincirlikuyu'da, metrobüsü kullananlar bilir her gün ama her gün cehennem gibidir tıklım tıklım, koltuk kapmaya çalışan insanlar tarafından darp edildim, dizimi metrobüs kapısına çarptım. Tam bir trajedi, şimdi bile hatırlayınca hem gülüyorum hem sinirleniyorum. Her neyse işte bu sıkıntıların son bulması için bu sene kampüsün içinde yer alan rektörlüğe bağlı yurtlara başvurucam. İstanbul'da yaşadığım için şehir dışından gelenlere öncelik verirler diye düşünüyorum ondan pek umudum yok. Ama çıkarsa benim için büyük bir rahatlık olucak, şans dileyin benim için..
Bu Temmuzun son gecesi önümüz Ağustos önümüz Eylül.. Biraz melankoli sardı beni yine.. :)


5 yorum:

  1. Sanırım İstanbul'da yaşıyorsan ve metrobüsle yolculuk yapıyorsan yolculuk tam bir kabustur, hiçbir müzik de o yolun eziyetini dindiremez :/ Ve ne yazık ki en kolay yoldan istediğimiz yere ulaşabileceğimiz araç da o :/ İstanbul'da okuduğunu biliyordum ama yazılarından hep başka şehirde okuyor gibi gelmiştin, Gözde :) Şaşırdım şimdi :) Yurt hayatı da pek çekilir olmasa da en azından çoğu zaman yoldaki sıkıntılarını giderebilir, umarım çıkar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marmarada sınıf öğretmenliği okuyorum :) Kampüste Kadıköy'de, her gün metrobüsün ilk durağından son durağına kadar gidip üstüne birde otobüse biniyorum son zamanda işkence gibi gelmeye başlamıştı. :) Yurda çıkmak istediğimi kime söylesem vazgeç dedi ama yine de bir denemek istiyorum şansımı, çok teşekkür ederim Dilara. :))

      Sil
    2. Sınıf öğretmenliğini biliyordum, Marmara'yı da bu yazıdan sonra tahmin etmiştim :) Gerçekten uzun bir yolculuk senin için, şansını denemeye değer gerçekten :)

      Sil
  2. İnşallah yurt çıkar o zaman :)

    YanıtlaSil