20 Mayıs 2012 Pazar

'Beklemek gövde kazanması zamanın...'

Hayatımız boyunca beklemek zorunda mıyız? İyileşmeyi beklemek, geçmesini beklemek, gelmesini beklemek, onu beklemek... Sonuçlarını bilmediğimiz halde umud ederiz bazı şeyleri, tüm kalbimizle isteriz olmalarını. Ben şimdi bir yol ayrımında hissediyorum kendimi ama hangi yolu seçeceğimi bilmiyorum. Aslında kalbimde bir taraf daha ağır basıyor ama diğer taraftanda vazgeçmem mümkün değilmiş gibi...Bu yüzden de hiçbir şey yapmadan bekliyorum şimdilik belki herşey zamanla yoluna girer diyorum, seçim yapmak zorunda kalmam diyorum.Peki ya benim bu süreçte yaşayamadıklarım ne olacak?
Dün akşam okulun bahar şenliklerinin son konseri vardı.19 Mayıs şerefine Şebnem Ferah sahne aldı.Kesinlikle harika bir konserdi, uzun bir süre etkisinden çıkabileceğimi sanmıyorum.Konserde çalan benimde çok sevdiğim bir parçayı sizinle paylaşmak istedim.


'ben sana hala aşığım
işte tam burda karşındayım
ya şimdi tut ellerimden
ya da bir daha söz etme özlemekten
çok çok çok karışığım zaten'

5 yorum:

  1. genelde seçtiğin yolun ortasına geldiğinde, diğerinden vazgeçtiğin için pişmanlık duyuyorsan yanlış yolu seçmiş oluyorsun.. ama bunu yaşamadan öğrenemiyor, insan. ve eğer şanslıysan vazgeçtiğin şey yeniden senin olabiliyor, ne kadar acı da verse yaşattığı mutluluk için değer, diyorsun Gözde. o yüzden kalbin hangisinden vazgeçtiğinde acıyacaksa vazgeçmeden son bir kez daha arkana dönüp bak, derim.

    YanıtlaSil
  2. Bir taraf hayallerime bir taraf ise kalbime sahip Dilara, o kadar kararsızım ki.. ama dediğin gibi son bir kez arkama dönüp doğru olanı bulmaya çalışıcam umarım başarılı olurum. Çok teşekkür ederim yardımların için gerçekten. :)

    YanıtlaSil
  3. her ne olursa olsun seçimin için bol şans sana.. :) ne demek, herkesin bir başka göze ihtiyacı vardır, faydalı olduysam ne mutlu :)

    YanıtlaSil
  4. aynı şekilde ben de konserinden çok etkilenmiştim duygular yoğunluk kazanıyor gerçekten etkileyici, ben yağmur yağarken dinledim iki kat duygu yoğunluğu,... ben şu anda yazarken belki senin karışık duyguların geçmiştir :) bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten her şarkısı ayrı bir yanını etkiliyor insanın :)

      Sil