4 Mart 2012 Pazar

Karmaşıklaşmakta


  • Bugün pazar yarın yeni bir haftaya başlayacağız aynı zamanda okulun 4. haftasına.Bu dönem dersleri çok ağır değil toplamda 9 dersimiz var benim en sevdiğim formasyon dersi olan Eğitim Psikolojisi.Bu derste gerçekten öğretmenlik okuduğumu hissedebiliyorum,mesleki bir hırs.heyecan bürüyor içimi, zaten ileride kısmet olursa eğitim psikolojisi üzerine yüksek lisans yapmak istiyorum.Bu aşağıda gördüğünüz şirin,pembe kitap bizim ders kitabımız işte. :) Dersi sevmemde bu kitabında etkisi çok fazla, kesinlikle çok iyi tasarlanmış bir kitap.


  •   Haftanın 4 günü okula gidiyorum cuma,cumartesi ve pazar günleri tatil.Tam benim istediğim gibi, ne çok boş ne çok dolu bir programım var.Kampüs ortamı çok güzel, her fakültenin kendine ait bir kafesi var, bizimkisi Marmara Cafe :) Gelen öğrenci sayısına göre biraz küçük kalsa da seviyorum ben her daim hareketlidir.Kampüsün içindeki kafelerin dışında kampüs çevresi de bu tür yerlerle dolu sürekli yeni yerler keşfediyoruz. :)


  •   Havalar ısınsa keşke bir an önce..kızlarla topluca Büyükada'ya gitmeyi planlıyoruz, bisiklet sürmek istiyorum doyasıya :) İçimde yapmak istediğim o kadar çok şey var ki sırasıyla aklımdaki her şeyi yapabilirim inşallah.Görkem'in yanına gideceğim Edirne'ye özledim onu da.. gezdirecek bana oraları.Sonra Mayısta resim kursu için kayıtlar başlıyor ona başvuracağım bu da ileriye yönelik bir plan aslında; benim iç mimarlık hayallerim için bir girişim. :) Üniversitenin düzenlediği gezilere katılacağım bu dönem, ahhh şu profesyonel fotoğraf makinesini bir alabilsem (Canon 1100d) öyle güzel fotoğraflar çekerdim ki..fotoğraf çekmeye bayılıyorum,saatlerce uğraşabilirim bir poz için. :)


                                                      

6 yorum:

  1. "Bu pastalar nerede satılıyor?" diye sormıycam, zira onları alsam da yemeye kıyamam! :)

    Ada'dan fotoğraflarını da bekleriz rapsodi.. İzleme için teşekkürler. Kolay gelsin!

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum.:) Çok teşekkür ederim size de kolay gelsin,başarılar.:)

    YanıtlaSil
  3. bende çok sevmiştim eğitim psikolojisi dersini :) ne öğretmenliği okuyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok keyifli bir ders. :) Sınıf öğretmenliği okuyorum. :)

      Sil
    2. Başarılar diliyorum;)

      Sil
    3. çok teşekkür ederim :)

      Sil